Μενού Επιλογών

Δελτίο τύπου: Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Καθ. Αθ.Κυριαζής, την Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021, συμμετείχε στο "StartupNow Forum 2021" στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας

Ημερομηνία:
6/10/2021

Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιος Κυριαζής συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου StartupNow Forum 2021 που διοργανώθηκε για 3η χρονιά από τη ‘’Mantis Business Innovation” υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Δήμου Ελευσίνας και υπό την επιστημονική επιμέλεια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας και καινοτομίας που συνδέει νεοφυείς επιχειρήσεις με επενδυτές και επιχειρήσεις, υποστηρίζεται από το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων Εlevate Greece και το ‘’EIT Raw Materials’’ και πραγματοποιήθηκε υβριδικά στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2021, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να δικτυώσει όλους τους σημαντικούς φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος, καθώς και να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τις νέες τεχνολογίες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης Εlevate Greece του ΥΠΑΝΕ και της ΓΓΕΚ που αφορά στη δημιουργία του Μητρώου των Νεοφυών Επιχειρήσεων και στοχεύει στην καταγραφή, ενίσχυση και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

 

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0