Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Η Ευρώπη στην Περιοχή μου - Europe In My Region 2019

Ημερομηνία:
9/5/2019

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)  σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο της πληροφορικής σε μια εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό και τις επιχειρήσεις, την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019.

 

Από τις 12:00 μμ. μέχρι τις 16.00 μμ. επισκέπτες όλων των ηλικιών, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα του ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως: η Ρομποτική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα, η Ανθρώπινη Συμπεριφορά κ.ά.

Από τις 16.00 μμ. μέχρι τις 18.00 μμ. εκπρόσωποι επιχειρήσεων καθώς και τοπικοί φορείς θα ενημερωθούν από τους ερευνητές του ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ για τα ερευνητικά επιτεύγματα τους, θα ξεναγηθούν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου και θα διερευνήσουν δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών.

Η εκδήλωση OPEN DAY του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας EU in my Region "Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2019 – Europe in My Region 2019" (#EUinMyRegion). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθενται στο κοινό, μεταξύ άλλων, και τα ερευνητικά αποτελέσματα των ακόλουθων δεκαοκτώ έργων του ΙΠΤΗΛ, που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΣΠΑ 2014-2020)» και του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «HORIZON 2020».

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.iti.gr/iti/events/article.html?id=1757

Η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΠΑνΕΚ: http://www.antagonistikotita.gr/epanek/dimosiotita.asp?id=112&cs=

Επίσης, έχει τοποθετηθεί στον  ψηφιακό χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σύντομα θα αναρτηθεί και στο site του espa.gr .

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0