Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Συνέδριο με τίτλο: «Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των ΜμΕ στην Ελλάδα»

Ημερομηνία:
28/4/2017

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου με τίτλο: «Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των ΜμΕ στην Ελλάδα», η Γενική Γραμματέας Έρευνας  και Τεχνολογίας Δρ. Μ. Κυπριανίδου παρουσίασε τις δράσεις Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την ΓΓΕΤ και ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και δίνουν έμφαση στη χρηματοδοτική υποστήριξη των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κοινού. Συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και  την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας – DG GROW).

Ο στόχος των εργασιών του συνεδρίου ήταν η συνολική ενημέρωση στις επιχειρήσεις και τους συλλογικούς φορείς, για τα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία που σχεδιάζονται, υλοποιούνται και προωθούνται από την ελληνική πολιτεία για την ενίσχυση των ΜΜΕ, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην επιτυχημένη μέχρι τώρα συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://smf-athens.teamwork.fr  

 

 

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0