Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Δελτίο τύπου: Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας στην 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, Περίπτερο 7, stand 3

Ημερομηνία:
8/9/2021

Η Γενική Γραμματεία  Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) θα συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στον ενιαίο χώρο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων -  Περίπτερο 7, stand 3.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα των Εποπτευόμενων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων της ΓΓΕΚ, καθώς και παραγωγικών καινοτόμων επιχειρήσεων, τα οποία συμβάλλουν στην καινοτομία και την ανάπτυξη της χώρας.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της ΓΓΕΚ, φιλοξενούνται φέτος για πρώτη φορά 89 νεοφυείς επιχειρήσεις, όλες εγγεγραμμένα μέλη του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece».

Επίσης, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 13:00 – 14:30,  διοργανώνουν τα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Αιμίλιος Ριάδης».

Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κεντρική εκδήλωση της ΓΓΕΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:30 – 17:30, στον χώρο Εκδηλώσεων του Περιπτέρου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Αθανάσιος Κυριαζής.  Θέμα της εκδήλωσης: «Η Έρευνα και η Καινοτομία ως αναγκαίες προϋποθέσεις Εθνικής Ανάπτυξης & Kοινωνικής Ευημερίας».

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις από τους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς, καθώς και από τις νεοφυείς επιχειρήσεις,  στον χώρο εκδηλώσεων του Περιπτέρου 7.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται μέσω live streaming

σε ελεύθερη θέαση από το κανάλι του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο YouTube https://www.youtube.com/user/AMNAwebTV

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0