Μενού Επιλογών

Παρουσίαση του εκδοτικού έργου και του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Ημερομηνία:
24/11/2017
Ονομασία Κέντρου

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών (Ι.Ι.Ε.) του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) επί δεκαετίες μελετά την Ιστορία του Ελληνισμού από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο έρευνας, όπως της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, και πολιτισμικής Ιστορίας του ελληνικού χώρου και των περιοχών που έδρασε ο Ελληνισμός.

Το Ι.Ι.Ε. αναπτύσσει επιστημονικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στη συγκρότηση και τη διάχυση νέας γνώσης, καθώς και την κατάρτιση νέων ερευνητών, και συμβάλλει έτσι ουσιαστικά στην έρευνα της Ιστορίας και στη διεθνή επιστημονική συνεργασία στα πεδία που υπηρετεί.

Με κύριο μέλημα την κοινοποίηση των δραστηριοτήτων του στο ευρύ κοινό και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και την όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση των εκδόσεών του (στο ενεργητικό του Ι.Ι.Ε. περιλαμβάνεται η έκδοση 540 επιστημονικών τόμων), το Ι.Ι.Ε. οργανώνει εκδήλωση προκειμένου να προβάλει και να παρουσιάσει την εκδοτική δραστηριότητά του και συνεπώς τους επιστημονικούς-στρατηγικούς στόχους και τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων του. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί ειδικότερα και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Ινστιτούτου (history-bookstore.eie.gr), που μόλις δημιουργήθηκε και αρχίζει τη λειτουργία του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 19.00, και θα είναι ανοικτή για το κοινό. 

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0