Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση δικτύωσης και παρουσίασης προϊόντων καινοτομίας από νεοφυείς επιχειρήσεις στο Δημαρχείο της πόλης των Παρισίων (Hotel de Ville, 16.03.2018)

Ημερομηνία:
7/2/2018

Στις 16 Μαρτίου 2018 θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Παρισίων συνάντηση νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) για την παρουσίαση των προϊόντων τους στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου ‘Hacking de l’ Hotel de Ville’. Στην εκδήλωση, όπου θα φιλοξενηθούν 1.100 νεοσύστατες επιχειρήσεις, εμπειρογνώμονες, επενδυτές, οργανισμοί υποστήριξης και επιχειρήσεις από τη Γαλλία και το εξωτερικό, θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι εξής δράσεις:

StartUp MeetUp: 3.300 επιχειρηματικές συναντήσεις B2B νεοφυών επιχειρήσεων με γαλλικούς και ξένους ομίλους, θεσμικούς φορείς, επενδυτές με τη μορφή speed-dating για γνωριμία των συμμετεχόντων και διεύρυνση της βάσης επαφών τους.

50 Startups Council: τρίλεπτες παρουσιάσεις ενώπιον 200 επενδυτών/εταιρειών 50 επιλεγμένων σχεδίων νεοφυών επιχειρήσεων σε δύο συνεδρίες, με τη δυνατότητα επακόλουθων συναντήσεων ‘After Pitch’ μεταξύ μελών του ακροατηρίου και των προβεβλημένων επιχειρήσεων. Δήλωση συμμετοχής για όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέχρι τις 18.02.2018 στον κάτωθι ιστότοπο: https://www.f6s.com/50startupcouncil20182/apply .

Reverse Business Pitch: δεκάλεπτες παρουσιάσεις εκ μέρους επτά μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων της στρατηγικής και των στόχων τους για μελλοντική ανάπτυξη, ακολουθούμενες από συναντήσεις ‘After Pitch’.

Workshops: 45λεπτα θεματικά ενημερωτικά εργαστήρια πάνω στις δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης των νεοφυών επιχειρήσεων, καθώς και τις ανάγκες επόμενης γενιάς της πόλης του Παρισιού: κινητικότητα, δημόσιοι διαγωνισμοί, βραχυπρόθεσμες αγορές για τους Ολυμπιακούς του 2024, διεθνής ανάπτυξη, βιώσιμη χρηματοδότηση και πράσινα ταμεία.

Οι ενδιαφερόμενοι (νεοσύστατες επιχειρήσεις άνω των 6 μηνών, θεσμικοί φορείς, επιχειρήσεις, venture capital, συμβουλευτικές επιχειρήσεις) καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον κάτωθι ιστότοπο: http://www.hackinghoteldeville.paris/   

 

 

 

 

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0