Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Δελτίο τύπου: Συνάντηση ΓΓΕΚ με τον Γενικό Διευθυντή του CINVESTAV, Καθ. Jose Mustre de Leon, από το Μεξικό 24 Νοεμβρίου 2021

Ημερομηνία:
27/11/2021

Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας,  Καθ. Αθανάσιος Κυριαζής, συναντήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, με τον Γενικό Διευθυντή του CINVESTAV (Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del Instituto Politécnico Nacional, Center for Research and Advanced Studies of the National Polytechnic Institute), και μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου Γνώσης και Καινοτομίας του Υπουργείου Εξωτερικών του Μεξικού, Καθ. José Mustre de León, και συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Μεξικού και Ελλάδας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του συνεδρίου που διοργάνωσαν οι πρεσβείες των χωρών GRULAC (χώρες Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής) στην Αθήνα και το ΔΙΚΤΥΟ σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ αδελφών με τίτλο: 

«Ελλάδα - Λατινική Αμερική: Παράλληλες μνήμες και προοπτικές για το μέλλον. Οι επαναστάσεις του 19ου αιώνα και τα επιτεύγματα του σήμερα σε θέματα έρευνας και καινοτομίας».

 

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0