Μενού Επιλογών

Symposium on European Funding Instruments for the development of Research Infrastructures

Ημερομηνία:
9/3/2016

Στις 19 Απριλίου θα διεξαχθεί στο «Institute of Health Carlos III» στη Μαδρίτη, συμπόσιο, με θέμα: «Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά μέσα για την ανάπτυξη των Ερευνητικών Υποδομών»

Ο σκοπός του είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών δυνατοτήτων που παρουσιάζονται για τις ευρωπαϊκές Ερευνητικές Υποδομές, προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι ερευνητικές δυνατότητες, καθώς και άλλες υπηρεσίες τους.

Με τη δραστηριότητα αυτή το έργο RICH στοχεύει στη διευκόλυνση παροχής πληροφόρησης πάνω στα διάφορα μέσα χρηματοδότησης που διατίθενται και τον τρόπο σύνδεσής τους με το οικοσύστημα των Ερευνητικών Υποδομών, τη χρήση διαρθρωτικών ταμείων και των συνεργειών τους με τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα H2020, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μια πλήρη εικόνα για το πώς οι Ερευνητικές Υποδομές μπορούν να διαχειριστούν και να χρηματοδοτηθούν  σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο γίνεται η εγγραφή:

http://www.rich2020.eu/symposium2016

Παρακαλώ σημειώστε ότι η εγγραφή δεν εγγυάται τη συμμετοχή στο συμπόσιο. Μήνυμα επιβεβαίωσης θα σας σταλεί με την ολοκλήρωση της περιόδου των εγγραφών, στις 20 Μαρτίου.

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0