Από 11/01/2022 λειτουργεί νέος ιστότοπος της ΓΓΕΚ στη διεύθυνση: gsri.gov.gr
Μενού Επιλογών

Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα COST (European Cooperation in Science and Technology), Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Ημερομηνία:
6/3/2018

Η Γενική Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα COST (European Cooperation in Science and Technology) την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, στο αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, 15341 – Αγ. Παρασκευή Αττικής).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος του COST, Dr Sierd Cloetingh

Το πρόγραμμα COST ενισχύει τη διεθνή δικτύωση ερευνητών από 36 ευρωπαϊκά κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα ως ιδρυτικό μέλος.   Κύρια αποστολή του είναι η μείωση του κατακερματισμού των ευρωπαϊκών επενδύσεων για την έρευνα και το άνοιγμα του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας (ΕΧΕ) στη διεθνή συνεργασία, η ενίσχυση της κινητικότητας των ερευνητών και η προώθηση της επιστημονικής αριστείας πρακτικά σε όλα τα επιστημονικά πεδία χωρίς διάκριση.  

Στην εκδήλωση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος COST στην ελληνική επιστημονική κοινότητα καθώς και των δυνατοτήτων συμμετοχής στις τρέχουσες προκηρύξεις των δράσεών του.
 

Σχετικά Αρχεία

 
© 2013-2019, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας
Σχεδιασμός
& Υλοποίηση
Ο σχεδιασμός του ιστοχώρου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας
W3C XHTML 1.1 W3C CSS W3C WCAG 2.0